valentin - BBC

5 valentínskych darčekov, ktoré potešia vašu polovičku!

10. februára 2024|

Blíži sa obľúbený sviatok zamilovaných – Valentín. Je to čas, kedy vyjadrujeme svoju lásku a starostlivosť k tým, ktorých máme radi. Ak hľadáte ten správny darček pre svoju polovičku, ktorý zároveň podporí ich krásu a sebavedomie, máme pre vás 5 skvelých nápadov.

1. Kozmetické ošetrenie v našom salóne

Nechajte vašu polovičku dopriať si luxusné kozmetické ošetrenie v našom salóne. Môžete jej vybrať ošetrenie, ktoré je zamerané na konkrétne potreby, ako je napríklad hĺbkové čistenie pleti, omladzujúce ošetrenie alebo hydratácia pleti.

Objednať sa na ošetrenie.

2. Zväčšenie Pier: romantický darček s dôrazom na detail

Ak vaša polovička túži po plnších perách, prečo jej nedopriať takýto zážitok. Tento romantický darček nie len zdôrazní ich krásu, ale aj pripomenie váš záujem o ich osobnú starostlivosť a pohodu.

Objednať sa na zväčšenie pier.

3. Hĺbková regenerácia vlasov s masážou pokožky hlavy

Pre ženy, ktoré trpia poškodenými alebo suchými vlasmi, môže byť hĺbková regenerácia vlasov skvelým darčekom. Navyše, ak pridáte k ošetreniu aj masáž pokožky hlavy, zaplavíte ju dokonalým relaxom a oddychom, ktorý si zaslúži!

Objednať sa na na hĺbkovú regeneráciu.

4. Luxusný Pleťový Set

Nič nevyjadruje starostlivosť o pleť lepšie ako luxusný pleťový set. Vyberte jej produktový set od renomovanej značky Dermalogica, ktorý obsahuje všetko, čo potrebuje na každodennú starostlivosť o pleť! Zakúpite u nás v salóne.

5. Kvalitná vlasová kozmetika

Krásne vlasy sú zrkadlom zdravia a sebavedomia. Preto pre svoju polovičku vyberte kvalitné produkty na starostlivosť o vlasy, ako sú hydratačné šampóny, kondicionéry a oleje. Tento darček ukáže, že vás zaujíma ich celkový vzhľad a pohoda. Zakúpite u nás v salóne.

Valentínska starostlivosť je skvelým spôsobom, ako vyjadriť lásku sebe aj svojej polovičke. Bez ohľadu na to, či máte partnera alebo nie, tento deň je ideálnym časom na to, aby ste si uvedomili význam starostlivosti o svoju pokožku a našli spôsoby, ako ju milovať a chrániť. Takže tento Valentín, nezabudnite na svoju pokožku a darujte jej lásku, ktorú si zaslúži!

Privacy Preference Center