Detox vlasov a vlasovej pokožky

28. apríla 2024|

V dnešnej dobe, kedy sa vystavujeme rôznym toxínom a znečisťujúcim látkam, detoxikácia vlasov a pokožky hlavy sa stáva nevyhnutnosťou. Jar je obdobím obnovy. Práve teraz je ten správny čas na obnovenie aj našej krásy a vitality.

Prečo je detoxikácia vlasov a pokožky hlavy dôležitá práve v jarnom období?

Jar je obdobím obnovy a prečistenia. Podobne ako príroda sa aj naše telo snaží zbaviť nahromadených toxínov a odpadových látok, ktoré sa vyskytujú počas zimných mesiacov. Detoxikácia vlasov a vlasovej pokožky je preto v tomto období mimoriadne dôležitá, aby sme podporili tento proces a pripravili naše vlasy na letné obdobie.

Prečo detoxikovať vlasy a pokožku hlavy?

Výfukové plyny, znečistený vzduch, chemické zložky v šampónoch a stylingových produktoch – to všetko môže spôsobiť hromadenie toxínov a znečisťujúcich látok v pokožke hlavy a na vlasoch. Tento odpad môže viesť k rôznym problémom, ako je svrbivá pokožka hlavy, lupiny, mastné vlasy, či dokonca vypadávanie vlasov.

Detoxikácia vlasov a pokožky pomáha odstrániť  nahromadené toxíny a obnoviť ich zdravý stav. Pomáha tiež zlepšiť kvalitu vlasov, zvýšiť objem, pružnosť, a prináša im žiarivý lesk.

„V našom salóne sme túto revolučnú službu obohatili o relaxačnú masáž hlavy, čo prináša nezabudnuteľný zážitok a úžitok pre vaše telo i myseľ“

Ako prebieha detox v našom salóne? 

V našom salóne sme zavedli revolučnú službu – detoxikáciu vlasov a vlasovej pokožky s relaxačnou masážou hlavy. Tento zážitok je ako kráľovská oáza pre vaše vlasy a dušu.

Profesionálna konzultácia: Na začiatku každej návštevy nášho salónu absolvujete konzultáciu, kde posúdime stav vašich vlasov a následne na to, vám vyberieme ten najvhodnejší detoxikačný proces.

Jemné čistenie: Začneme jemným čistením vlasovej pokožky pomocou špeciálne vybraných prírodných produktov, ktoré odstraňujú nečistoty a toxíny bez toho, aby poškodili vlasovú štruktúru.

Aplikácia detoxikačného prípravku: Hĺbkovo čistiaci prípravok s vitamínom C účinne odstraňuje z vlasov silikóny, minerálne látky a ďalšie zvyšky produktov vlasovej kozmetiky. Je určený výsostne len pre profesionálne použitie. Vďaka svojmu kvalitnému veganskému zloženiu účinne, rýchlo a ľahko čistí vlasy a pripravuje ich na farbenie, ošetrenie alebo predlžovanie. Tiež podporuje rast vlasov a posilňuje ich štruktúru.

Relaxačná masáž hlavy: Počas pôsobenia masky si môžete užívať relaxačnú masáž hlavy. Táto masáž nielen uvoľňuje napätie a stres, ale tiež stimuluje krvný obeh, čo podporuje rast zdravých vlasov.

Dokončujúce ošetrenie: Po opláchnutí prípravkov nasleduje dokončujúce ošetrenie, ktoré zanechá vaše vlasy hydratované, jemné a nádherne lesklé.

Detoxikácia vlasov a vlasovej pokožky je nielen o zlepšení vzhľadu, ale aj o starostlivosti o naše zdravie. V našom salóne sme spojili túto procedúru s relaxačnou masážou hlavy, čo prináša zážitok, ktorý nie je len o kráse, ale aj o pohode a relaxácii. Doprajte svojim vlasom tú najlepšiu starostlivosť a uvoľnite sa od každodenného stresu v našom salóne.

Vaše vlasy vám za to budú vďačné!