Priprav sa s nami na Vianočnú párty vo veľkom štýle! ✨

Oslavy, plesy a vianočné večierky – obdobie, kedy každá udalosť je príležitosťou zažiariť! Vianočná párty je jedinečnou príležitosťou vyčarovať vzhľad, ktorý okúzli každého. V tomto článku vám predstavíme tipy a triky na dokonalý make-up a účes, ktoré vás nechajú žiariť po celú noc!

1. Príprava pokožky: Základ každého dokonalého make-upu!

Predtým než sa pustíte do make-upu, venovať dostatok času príprave pokožky je kľúčové.

Čistenie a Exfoliácia:

Začnite čistením tváre pomocou jemného čistidla. Odstráňte nečistoty a make-up z predchádzajúceho dňa. Následne použite jemný exfoliant na odstránenie odumretých buniek, čo vytvorí hladkú plochu pre make-up.

Hydratácia a Príprava:

Aplikujte kvalitný hydratačný krém, ktorý poskytne pokožke potrebnú vlhkosť. Nezabudnite na primer, ktorý vyplní póry a zabezpečí, že váš make-up bude dlho vydržať.

Korekcia a Krém na Oči:

Zakryte prípadné nedokonalosti pomocou korektora a aplikujte krém na oči. Tieto kroky vytvoria ideálnu základňu pre dokonalý make-up.

2. Dokonalý make-up, ktorý očarí každého!

Pre výrazný make-up s nádychom vianočnej nálady, vyskúšajte zdôrazniť pery rúžom v červených alebo tmavších odtieňoch. Kontúrovanie tváre dodá štruktúru a trblietavé očné tiene, pridajú vašim očiam žiarivý vzhľad.

Nezabudnite na korektor, ktorý zakryje prípadné nedokonalosti, a použite fixačný sprej na zabezpečenie dlhotrvajúceho make-upu aby ste mohli pretancovať celú noc!

Nech sa to trbliece!

Experimentujte s očnými tieňmi v špeciálnych vianočných farbách, ako sú zlatá, hnedá alebo tmavozelená. Trblietky sú dôležité! Odrážajú vianočnú atmosféru a navyše sú hitom tejto sezóny! Zdôraznite svoje oči pomocou očných tieňov a použite vhodnú očnú linku a maskaru na vytvorenie výrazného, zvodného pohľadu.

Sexi pery!

Zvoľte rúž, ktorý pridá vášmu vzhľadu nádych elegancie. Sexi červené pery vôbec nie sú tabu! Vyskúšajte ten správny odtieň  červenej, ktorá sa bude dokonale hodiť k vášmu celkovému looku!

Kontúrujte, kontúrujte, kontúrujte…

 Kontúrovanie pleti zahŕňa aplikáciu tmavšieho produktu pod líčka, na boky nosa a čelo, aby sa vytvoril tieň, a následnú aplikáciu svetlejšieho produktu na vrch líčiek, hranice nosa a čela pre zvýraznenie tvárových rysov. Správne kontúrovanie pomáha definovať tvár a vytvára optický efekt výraznejších línií a jemného lesku. V niektorých prípadoch môže pomôcť aj pri zoštíhlený jednotlivých častí tváre.

Fixujte

Fixácia make-upu je dôležitá pre jeho dlhotrvajúci efekt, zabraňuje rozmazaniu a zlepšuje odolnosť voči teplu a vlhkosti. Fixačné produkty pomáhajú udržiavať sviežosť make-upu, čím zabezpečujú bezchybný vzhľad počas celého dňa. Kvalitný fixačný sprej, zabezpečí, že váš make-up vydrží po celú náročnú párty!

3. Spoločenský účes je „must have“!

Vlasy sú korunou každej krásnej ženy. Pre vianočnú párty, vyskúšajte elegantný drdol, romantické vlny alebo inovatívne upravené účesy. Ak chcete pridať šmrnc, ozdobte ich štýlovými ozdobami alebo vianočnými kamienkami.

Pred samotným stylingom si doprajte kvalitnú starostlivosť o vlasy. Použite vyživujúce masky a oleje, aby vaše vlasy žiarili zdravím a leskom. Prípadne sa objednajte u nás na regeneráciu vlasov. Experimentujte s rôznymi úpravami vlasov a objavte ten, ktorý vám najlepšie pristane.

S týmito krokmi a tipmi sa pripravte na vianočnú párty s úžasne vytvoreným make-upom a ohromujúcimi vlasmi. Nechajte svoju krásu žiariť a príďte s nami osláviť túto výnimočnú sezónu vo veľkom štýle. VeseléVianoce!