Objavte silu našich Boosterov!

30. októbra 2023| Kozmetika

Nový mesiac nám priniesol ďalšie novinky, ktoré ti s radosťou predstavujeme! Jeseň je tu a to znamená, že treba dopriať svojej pleti tú správnu starostlivosť, ktorú v zimnom období potrebuje.

Jennifer Lopez u nás v salóne!

Top produktom, ktorý nájdeš  v našom kozmetickom salóne je booster, ktorý v spolupráci s Hydrafacial navrhla sama Jennifer Lopez! Áno, čítaš dobre!

J Lo je známa pre svoju nezameniteľnú krásu a mladistvý vzhľad. Pýtaš sa aj ty, ako si vo veku 53 rokov udržuje tak žiarivú a mladistvú pokožku?

Odpoveď je konečne odhalená!

Značka Hydrafacial ju oslovila na spoluprácu a spoločne sa podieľali na vývoji boostru, ktorý ti v pár krokoch posilní, hydratuje, zjednotí a rozžiari tvoju pleť! Takže Jennifer vďačí za svoju hladkú a krásnu pokožku neuveriteľnému produktu a tým je:  „JLO HydraFacial Beauty Booster“.  A toto zázračné sérum môžeš v beauty bar concept vyskúšať aj ty!

Neinvazívne mladá? Dá sa to!

JLO Beauty Booster je neinvazívne ošetrenie, ktoré pôsobí na zvýšenie prirodzeného jasu, minimalizuje výskyt jemných liniek a vrások, priaznivo pôsobí na suchú pokožku, jazvy po akné a pomáha podporovať rovnomerný tón pleti!

Aj tento Booster ti vyrazí dych!

 Ďalšie super sérum, je Omorovicza Booster! Liečivý elixír, ktorý využíva prírodné minerály nachádzajúce sa v Budapeštianskych termálnych vodách, urobí s tvojou pokožkou zázraky! Sérum je nabité dynamickým duom retinolu a vitamínu C! Vďaka ktorým bude tvoja pleť pevnejšia a odolnejšia!

Ok. Ale ako budem vyzerať?

Rozlúč sa s jemnými líniami a nerovnomernou textúrou pleti, pretože kyselina hyalurónová a niacínamid robia svoje čaro. Odhaľ tajomstvá detoxikácie a okysličovania vďaka zložkám, ktoré revitalizujú a obnovia tvoju pleť za pár minút.

Tento minerálny elixír, zachytávajúci silu budapeštianskych termálnych vôd, preukázateľne podporuje kolagén a elasticitu, znižuje zápaly buniek a tiež posilňuje bariérovú funkciu pokožky.

Vyskúšajte neuveriteľné výsledky našich boosterov a objavte mladistvú vitalitu, po ktorej ste túžili! Každá z vás, sa môže cítiť ako Jennifer Lopez a odchádzať od nás krásna a sebavedomá!