Začíname s Dermalogicou! 5 dôvodov prečo začať s touto značkou.

3. januára 2024| Kozmetika

Pokiaľ meníte kozmetiku a rozhodli ste sa používať kozmetiku Dermalogica, prečítajte si článok o purgingu. Na začiatku zmeny kozmetiky môže dôjsť k zhoršeniu stavu pleti. Neprestávajte. Je to len dočasný stav. Každý krok vo vašej rutine môže mať významný vplyv na zdravie a vzhľad vašej pleti.

V dnešnom článku sa pozrieme na značku, ktorá sa stala synonymom kvalitnej starostlivosti o pleť a na ktorú si nedáme dopustiť ani v našom salóne – Dermalogica.

Dermalogica je známa svojou odbornou prístupnosťou k starostlivosti o pleť a inovatívnymi produktami, ktoré sú navrhnuté tak, aby zodpovedali potrebám každého typu pleti. Ak ste nový v oblasti starostlivosti o pleť alebo hľadáte novú značku na skúšanie, Dermalogica môže byť vašou ideálnou voľbou.

1. Odbornosť v každej fáze

Dermalogica verí v individuálny prístup k starostlivosti o pleť. Ich produkty nie sú len krémy na pleť, ale riešenia pre konkrétne problémy. S pomocou licencovaných dermatológov a odborníkov vyvinuli produkty, ktoré sú založené na vede a poskytujú maximálnu účinnosť.

2. Bez umelých látok a parfumov:

Ak ste citliví na rôzne látky alebo máte problémy s alergiami, Dermalogica je pre vás ideálnou voľbou. Všetky produkty sú formulované bez umelých farbív, parfumov a ďalších potenciálne dráždivých látok, čo znamená, že môžete starostlivosť o pleť prispôsobiť presne podľa svojich potrieb a preferencií.

3. Inovácie a výskum:

Dermalogica sa neustále snaží posúvať hranice v oblasti starostlivosti o pleť prostredníctvom neustáleho výskumu a inovácií. Ich produkty sú vytvárané na základe najnovších vedeckých poznatkov a technológií, čo zabezpečuje, že dostanete to najlepšie pre svoju pleť.

4. Personalizovaná rutina:

Každý máme iný typ pleti a individuálne potreby. Dermalogica ponúka personalizované riešenia, ktoré umožňujú vytvoriť si vlastnú rutinu starostlivosti o pleť na základe konkrétnych potrieb vášho typu pleti.

5. Základné kroky pre začiatočníkov:

Ak ste noví v starostlivosti o pleť, Dermalogica vám uľahčí začiatok. Ich sortiment zahŕňa základné kroky, ktoré potrebuje každá dobrá rutina starostlivosti o pleť: čistenie, tonizovanie a hydratáciu. Začať s týmito krokmi je skvelým spôsobom, ako dosiahnuť zdravú a žiarivú pleť.

Vytvorte si svoju vlastnú rutinu starostlivosti o pleť a sledujte, ako sa vaša pleť transformuje. Vždy je dôležité počúvať svoju pleť a prispôsobiť svoju rutinu podľa jej potrieb. S Dermalogicou môžete začať cestu k zdravej a žiarivej pleti už dnes!

Pokiaľ chcete kozmetiku vyskúšať, objednajte sa k nám na ošetrenie pleti. Každé ošetrenie prispôsobíme vášmu typu pleti a pri každej starostlivosti používame len kozmetiku značky Dermalogica. Objednať sa.